space
space


despre noi  
   
eveniment
 
 
spaceCentre ExpozitionaleSala Dalles

Bd. N. Balcescu nr. 18, sect. 1, Bucuresti

Important centru expozitional care gazduieste anual expozitii tematice, proiecte educationale si evenimente culturale.

 

Casa  de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

P-ta Lucian Blaga nr. 1-3, Cluj – Napoca

Casa de Cultura a Studentilor a reprezentat intotdeauna un spatiu al spiritelor tinere si libere , al culturii autentice, ocupand un loc aparte in peisajul artistic si cultural al municipiului.

Casa de Cultura a Studentilor ofera tinerilor studenti o alternativa elevata de petrecere a timpului liber, oferind o multitudine de activitati ce vin in completarea preocuparilor de ordin profesional al studentilor.

Studentii clujeni in anul 2005 si-au gasit motivatia participarii la formele si genurile de activitati propuse de Casa de Cultura a Studentilor, contribuind la crearea si insusirea actului artistic si reusind adeseori performante notabile.

Pe langa activitatile ce tin de traditia Casei de Cultura a Studentilor, de evenimentele culturale curente  ( spectacole, concerte, simpozioane, conferinte, proiectii, recitaluri de poezie, expozitii, baluri ale bobocilor) de colaborari cu alte institutii de cultura si arta, cu universitatiile clujene, anul 2005 a insemnat si inseamna organizarea unor manifestari importante.

 

Faleza Cazino Constanta

Constanta

Faleza Cazino Constanta adauga  printre reperele sale culturale consacrate, Cazinoul – in incinta caruia se organizau spectacole de teatru si balet, bustul poetului Mihai Eminescu – tribut adus poeziei de dragoste , expozitia de carte, muzica si film KILIPIRIM.
In ton cu arhitectura locului, KILIPIRIM creionat in stil art nouveau  isi va revendica vara de vara prezenta culturala la marginea marii.


space
IMAGINI LIVE


ULTIMELE NOUTATI

Targul cadourilor de Craciun – Bucuresti | 30 noiembrie – 23 decembrie 2009


space Prima pagina | Despre noi | Legaturi utile | Termeni si conditii | Stiri si noutati | Contact   XpoNOI © Copyright 2007